Galaxy S7 fodral

Samsung Galaxy S7 och S7 Edge lanseras officiellt den 11:e mars och bjuder på egenskaper som att vara damm och vattentålig enligt IP68, skall ge skarpa bilder även vid dåligt ljus. Samsung har tagit efter Microsoft Lumia med Glance screen, vilket innebär att massa information visas i din Samsung utan att du behöver röra den, exempelvis klocka, kalender, sms och missade samtal. Galaxy S7 stödjer även sladdlös laddning om tillbehör köps till.

Skal till Galaxy S7

Innan den officiella realesen av mobilen den 11 mars så har redan flera olika skal / fodral släppts till Galaxy S7 och Edge S7. Vi ska kika lite närmare på vad som finns på marknaden.

Clear Cover Skal är ett tunt hårt skal som är speciellt anpassat efter Samsungs form och rundade hörn på Edge. Detta skalet är till för dig som inte vill ändra på mobilens design. Clear Cover är originalskal ifrån Samsung, vilket innebär att skalet ska ha perfekt passform och vara väl anpassat med Galaxy och Edge:s alla funktioner. Baksidan av Clear Cover är helt genomskinligt och skyddar mot repor och smuts, kanterna är färgade för att matcha Galaxys och Edges kanter.

En sida som jag fastnat för när jag letat skal till mobiler är mobilextra som har ett stort utbud av alla möjliga varianter av skal och fodral.

Ett fodral som verkligen är unikt och lockande att skaffa för en Galaxy s7 ägare är Samsung Led View Cover Fodralet som exempelvis finns i guld. Lamporna på framsidan av skalat kan visa klockan och massa trevlig information som exempelvis notifikationer, batteritid, inkorgen och mycket mer. Genom att svep över fodralet så kan du även svara när det ringer.

samsung-led-view-cover

Kolla in alla Galaxy S7 Skal hos Mobilextra!

 

 

Kommentarer