Iphonereparationer

Numera börjar det bli mer och mer vanligt med ambulerande mobilreparationer. Det är oerhört smidigt att passa på exempelvis vid ett köpcentra eller liknande ifall displayen är krossad.

Väldigt ofta man ser krossade displayer på iphones speciellt och det känns kanske inte så roligt att lämna bort mobilen ett dygn, då passar det utmärkt att få mobilen lagad på nolltid vid en ambulerande iphonerepation, även om priset kan vara något högre. Eftersom mobiler ofta är heltäckande privat och också används mycket i arbete så är även tid pengar, att vara utan sitt arbetsredskap kan också bli dyrt, exempelvis kan ju svar till kunder dröja osv.

Om vi går in på http://vilagardiniphone.se/ så ser vi flera platser i Stockholm med omnejd som har iphonerepationer. I Göteborg och Malmö har jag ännu inte sett detta fenomenet, men antagligen är det också på gång där.

De gånger jag lämnat in Iphone på reparation i Göteborg har det mestadels handlat om displaybyte eller batteribyte. Detta är en snabb process för vana reparatörer och tar endast 10 minuter i vanliga fall. Nya modeller brukar ta något längre tid då reparatörer inte riktigt fått in vanan ännu, men inte mycket längre, speciellt inte på Iphones som är så vanliga. Mer obskyra mobiler som någon LG optimus hade reparatörerna problem med att laga för längesedan, men det var också den första mobilen av den modellen som reparatören testade på.

iphonereparation

Hos vi iphonerepation vi lagar din Iphone så finns en bra karta där reparationer kan göras och även öppetiderna.

Just det här spontana att snabbt kunna fixa är guld värt för mobilerna är idag kanske vårt mest personliga och viktiga redskap.

 

 

Kommentarer