Ring oss: - Mejla oss:

Mobilvänlig hemsida

 Med en mobilvänlig hemsida är ni framtidssäkrade!

Det är 2015 och hela världen kommer mobil mycket mer mobil än världen redan är idag! Anledningen till att vi så bombsäkert kan gå ut med denna informationen är att Google ihop med internetanvändarna bestämmer. Majoriteten som surfar via mobiler vill inte se en fjärdedel av en hemsida och Google har ändrat sin algoritm i år via Mobilegeddon, vilket innebär att hemsidor som inte är mobilvänliga kommer rankas ner i sökresultaten. 
Det finns ingen tid att vänta. För varje dag kommer sidor som inte är mobilvänliga dyka längre och längre bak i sökresultaten och därmed mer och mer tappa sin synlighet på webben. 
 
En del företag hade redan mobilanpassade hemsidor när Google Mobilegeddon slog till, men flera hade missat att automatiskt ”redirecta” till mobilversionen av hemsidan för mobilanvändare vilket ledde till att de webbplatserna tappade katastrofalt mycket i de mobila sökresultaten också.
Vi på Grafiskwebbdesign går igenom alla viktiga punkter för att ni ska få ut optimala resultat av er mobilvänliga hemsida!
  • Beställ er mobilvänliga hemsida idag

    Få kraften att visas professionellt i tablets, mobiler & desktops

 

”Vi är perfektionister inom grafisk formgivning och allt som rör webben”

 

Exempel på mobila hemsidor vi skapat

Mer om mobilanpassa hemsida

 

Kommentarer